Версія для друку Версія для друку

У СІЛЬЦІ ВСЕРЙОЗ ЗАХОПИЛИСЯ ТЕНІСОМ

Теніс – особливий вид спорту. Здається легким, але починаєш займатися і розумієш його складність. Стільки м’язів задіюється під час гри…І навіть не помічаєш, як починаєш захоплюватися. Багато уваги цьому виду спорту приділяють у Сільці. У групах настільного тенісу займається тридцять учнів. Десятеро з них боролися за першість області. Призерами стали такі учасники: Іванна Федоранич, Юрій Матьола, Іван Мошкола, Людмила Сушанин, Василь Сухан, Михайло Сушанин, Ірина Глушко, Іван Якима, Євген Якима, Микола Федоранич.

У Сільці традиційно проводять першість села, в якій участь беруть як учні, так і дорослі. На цей раз всього було близько тридцяти учасників. Серед юнаків найкращі результати показали Іван Пирога, Іван Вайда, Михайло Сушанин. Лідерами також стали дівчата: Людмила Сушанин, Іванна Федоранич, Ірина Глушко.

Змагання проводяться за підтримки дирекції ЗОШ І-ІІІ ступенів Сільця, депутата районної ради Сергія Лупака та тренера ДЮСШ Івана Пироги.

Варто відзначити, що саме за відчутної допомоги Сергія Лупака у селі розвивається спорт – зведено трибуну, функціонує відремонтований спортзал, потужно заявила про себе місцева футбольна команда.

Іван СТЕПОВИЙ.

Ваш отзыв

Ваш коментар