- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПРАЦЕЛЮБНА ТА НАПОЛЕГЛИВА, ВОНА ДОБРЕ ЗНАЄ, ЧОГО ХОЧЕ

Трудолюбивість, наполегливість, відданість своїй роботі та професіоналізм – далеко не всі якості, притаманні чудовій жінці, фахівцю своєї справи, – Наталії Михайлівні Ковач.

Свою трудову діяльність розпочала в Іршавському районному виробничому об’єднанні по виробничо-технічному забезпеченню сільського господарства на посаді економіста-фінансиста. Вона зовсім не з тих, хто не знає чого хоче, кидається з одного місця роботи на інше…, а навпаки, запорукою успіху вважає стабільність та впевненість у власних силах. Саме працьовитість і наполегливість допомогли їй зайняти посаду старшого економіста, головного бухгалтера в Іршавському райагропроменерго, де вона віддано пропрацювала з 1987 по 2000 роки.

Ще однією, не менш важливою, сторінкою її життя стало прийняття Присяги державного службовця 18 грудня 2000 року. Чималий багаж знань за плечима та досвід не могли залишитися непоміченими. І, починаючи з головного спеціаліста управління економіки Іршавської РДА, вона за кілька років сумлінної праці посіла посаду начальника управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, де й успішно працює по сьогодні. Неодноразово нагороджувалась грамотами обласної державної адміністрації, обласної ради, районної державної адміністрації, районної та міської ради.

Природна енергійність, комунікабельність та добродушність зробили її не тільки колегою, а й другом, за порадою до якої можна прийти в будь-який час. Вона безвідмовна, в хорошому сенсі цього слова. Добре ладить з молодими спеціалістами, які йдуть до неї за допомогою чи консультацією, а між собою називають її «Мамою». А це – ще один доказ того, що вона ніколи не скупилася на щире й так необхідне слово підтримки та допомоги.

Крім успіху в роботі, Наталія Ковач, як справжня та мудра жінка, зуміла створити міцну щасливу сім’ю. Вона – кохана дружина, любляча мама трьох чудових донечок – Надійки, Оксанки, Наталки та турботлива бабуся. А чого ще потрібно для щастя?!

Нещодавно, 13 серпня, Наталії Михайлівні Ковач виповнилося 55 років. З цієї нагоди іменинниця приймала квіти та найщиріші вітання від рідних, друзів та близьких. Не обійшлося й без привітань від керівництва. Слова з побажанням міцного здоров’я, щастя та Божої благодаті пролунали в адресу ювілярки від голови райдержадміністрації Вячеслава Свічкара та його заступників Михайла Полончака, Івана Мошколи, керівника апарату  Олега Козенюка та всіх колег. Посадовці вручили їй подарунки й почесну грамоту за багаторічну та сумлінну працю.

 З повагою,

колеги по роботі!