Версія для друку Версія для друку

ІРШАВСЬКИЙ РАЙВІДДІЛ МІЛІЦІЇ ПРОДОВЖУЄ ВІДБІР КАНДИДАТІВ У ВИЩІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СИСТЕМИ МВС УКРАЇНИ!

Серед учнів  загальноосвітніх шкіл Іршавського району є багато бажаючих вступити на навчання до вищих навчальних закладів МВС України.

          З цього приводу сектором кадрового забезпечення Іршавського райвідділу міліції продовжено  відбір кандидатів з числа учнівської молоді загально-освітніх шкіл, профтехучилищ та коледжів, військовослужбовців Збройних сил звільнений у запас,  для вступу у 2014році на  навчання у вищі навчальні заклади системи МВС України.

Попереднє оформлення документів проводиться в Іршавському райвідділі. Обов»язкова наявність приписного свідоцтва (військовий квиток) для осіб чоловічої статі. За більш детальною інформацією звертатись у сектор кадрового забезпечення Іршавського РВ УМВС каб.28 або по моб.тел.0673109998 ( начальник сектору кадрового забезпечення майор міліції Василь Андрійович Худа).

Додаємо перелік навчальних закладів:

–      Національна академія внутрішніх справ м. Київ;

–      Львівський державний університет внутрішніх справ;

–      Харківський національний університет внутрішніх справ;

які пропонують такі спеціальності, як; міліція громадської безпеки, підготовка фахівців слідчих підрозділів, підготовка фахівців кримінальної міліції, експерти-криміналісти та інші.

                                                                                         Іршавський РВ УМВС         

Ваш отзыв

Ваш коментар