- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПРАВООХОРОНЦІ ЗУСТРІЛИСЯ З ГРОМАДСЬКИМИ АКТИВІСТАМИ

Вже близько двох тижнів спільні наряди працівників райвідділу міліції та активістів громадських об’єднань патрулюють вулиці міста Іршава та району.

Під час нещодавньої  зустрічі, начальник райвідділу, підполковник Микола Куриця розповів присутнім про стан оперативної обстановки на території району та результати роботи спільного патруля. Щодо затримання активістами вантажного автомобіля, який перевозив андезитовий камінь.  Наразі проводиться перевірка щодо законності його перевезення. По факту несвоєчасного виїзду працівників міліції на місце затримання автомобіля, начальником райвідділу призначено службове розслідування, із результатами якого буде ознайомлено громадськість.

Голова Іршавської районної організації ВО «Свобода» Михайло Мочан звернувся до присутніх у залі правоохоронців, щодо підтримання належного рівня правопорядку на території району. Правоохоронці та активісти громадських об’єднань повинні незважаючи на партійну приналежність притягувати винних до відповідальності, навіть і представників ВО «Свобода», якщо вони порушують закон.

На зустрічі виступив Іван Фельцан, який звернувся до начальника райвідділу та активістів громадських об’єднань, що при зупинці водіїв, особливо коли вони порушують правила дорожнього руху, не повинно бути наші чи ваші, винен, значить відповідай по закону.

Микола Куриця, запропонував, щоб спільний патруль був не тільки у вечірній час, а і вдень, так як втрачається час на повідомлення та очікування приїзду правоохоронців. Активісти із даною пропозицією погодились і вже наступного дня будуть вести патрулювання у день разом із працівниками міліції.

 

Віта Горзов ,

Іршавський РВ УМВС