Версія для друку Версія для друку

КРИМ – В ЕПІЦЕНТРІ УВАГИ ПРЕЗИДІЇ РАЙРАДИ

Третього березня члени президії райради зібралися на засідання. До порядку денного включили два питання: про ситуацію, що склалася в Автономній Республіці Крим, та різне. В.о. голови райради Петро Добромільський розповів про події, що відбулися протягом вихідних у Криму і закликав до єдності всіх земляків. В. о. голови райдержадміністрації Іван Мошкола ознайомив присутніх із заходами, які вживаються в районі у зв’язку з цією ситуацією, та зазначив, що прийняте відповідне розпорядження голови РДА, що має таємний характер.

З цього приводу виступили депутати райради та активісти. Було запропоновано заслухати інформації про роботу районних підрозділів, а також провести народне віче на підтримку територіальної цілісності України. Всі виступаючі категорично засудили дії Російської Федерації щодо ескалації військового конфлікту в Криму та однозначно висловилися за підтримку територіальної цілісності України. З цього питання прийнято відповідне рішення.

Також координаційна рада внесла пропозицію на наступній сесії районної ради розглянути питання про обрання голови райради.

Окрім членів президії, участь у засіданні взяли депутати райради та  Іван Демчик, Йосип Маланка – громадські активісти, члени координаційної ради, а також депутати райради Іван Чийпеш, Михайло Менчук, депутат обласної ради Максим Хохлов, начальник відділу організаційного забезпечення та діловодства райради Роман Меренич.

Ваш отзыв

Ваш коментар