Версія для друку Версія для друку

У ВСЯКОГО СВОЯ ДОЛЯ І СВІЙ ШЛЯХ ШИРОКИЙ…

З нагоди відзначення в районі 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка 25 лютого, під керівництвом керівника апарату райдержадміністрації Олега Козенюка, відбулося чергове засідання оргкомітету. Учасниками зібрання були й представники управління освіти, молоді і спорту Іршавської райдержадміністрації, відділу культури і туризму РДА та Зарічанський сільський голова Марина Васько.

У ході проведення оргкомітету були обговорені основні завдання, які планується зробити, і вже зроблено. Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Ганна Матіко відмітила, що протягом 2013 року спільно із працівниками бібліотек проведено ряд відповідних заходів, зокрема: продовжують діяти в книгозбірнях району книжкові виставки, перегляди літератури, творчі вечори на знак шани і визнання українського поета і художника.

Доповнила інформацію представник управління освіти, молоді і спорту райдержадміністрації, додавши, що в навчальних закладах проведено відкриті уроки, семінари, приурочені визначній події. Заплановано комплекс культурно-мистецьких та просвітницьких заходів, присвячених 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

Учасники засідання наголосили, що ми повинні забезпечити належну організацію та проведення заходів з нагоди ювілейної дати Великого Кобзаря. Задля відродження нашої історичної пам’яті та суспільної свідомості кожен повинен пам’ятати про той неоціненний спадок, який залишив поет.

За підсумками наради керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк  дав відповідні доручення щодо належного виконання запланованих заходів, присвячених 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

Ваш отзыв

Ваш коментар