Версія для друку Версія для друку

НАБЛИЖАЄТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА

Цього тижня відбулося останнє цьогоріч чергове засідання районної методично-координаційної ради з правової освіти, яке провів керівник апарату РДА Олег Козенюк.

Він ознайомив із низкою питань, що були включені до порядку денного. Участь у засіданні взяли керівники та представники структурних підрозділів райвідділу міліції, відділу культури і туризму РДА, управління освіти, молоді, спорту РДА, райуправління юстиції, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей.

Завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату РДА Сергій Жидик доповів про підсумки проведення Тижня правових знань у районі. Обговорено також заходи із соціального та правового захисту сім›ї, дітей, молоді, виховання дошкільнят, роботу з дітьми-сиротами тощо.

З 9 по 14 грудня проходитиме Всеукраїнський тиждень права. У його рамках планується провести ряд заходів, зокрема виставки юридичної літератури, виступи театру «Пролісок» районного будинку культури, проведення в навчальних закладах Всеукраїнського уроку «Права людини» тощо. Також затвердили план роботи і на наступний рік.

Іван СТЕПОВИЙ

Ваш отзыв

Ваш коментар