Версія для друку Версія для друку

БІЛКІВЧАНИ РЕМОНТУТЬ ДОРОГУ ВЛАСНИМИ СИЛАМИ

Наша газета неодноразово писала про  відрізок дороги  «Білки −Осій», яка знаходиться у вкрай занедбаному стані. Там − яма на ямі. Ні проїхати, ні пройти. Водіям доводиться маневрувати, щоб уникнути поломки автотранспорту.

Цією дорогою щодня доводиться їздити сотням мешканців Білок та навколишніх населених пунктів. Депутат районної ради Петро Добромільський звертався в різні інстанції, щоб вирішити цю проблему. Тому за її розв’язання в черговий раз і взявся разом із Андрієм Ливрінцом, який за власний кошт придбав щебень і відсів, а також з активістами села Юрієм Шкіртою, Петром Зейканом, Іваном Станком, Петром Копою, Павлом Копинцем, Денисом Добромільським, Петром Горзовим, Олександром Олашином, Михайлом Попдякуником, Юрієм Бровдієм та Оленою Васильцюн за ліквідацію ямковості вулиці Конституції.  Спільними зусиллями відремонтували дорогу довжиною 1000 метрів.

− Останній раз поточний ремонт проводився чотири роки тому, − каже Петро Добромільський. −Це, звісно, не асфальт, однак їздити стало набагато краще. Ми будемо також братись за вирішення інших проблем села.

Ваш отзыв

Ваш коментар