Версія для друку Версія для друку

ПІДТРИМАЙТЕ ДІТЕЙ ІРШАВЩИНИ, ЯКИХ УРАЗИЛО ОНКОЛОГІЧНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ

У понеділок стартувала  третя акція для підтримки онкохворих дітей Іршавщини   «Розтопи своє серце – допоможемо дітям разом». У рамках акції організовано збір коштів серед освітніх закладів, релігійних громад, підприємств та державних установ району.

Акція триває до 24 листопада та завершиться благодійним концертом, який розпочнеться о 17.00 год. (к.ч.) у Іршавському РБК. Традиційно у залі буде поставлено скриньку, де всі бажаючі зможуть внести свою лепту для підтримки хворих діток. Також у цей вечір буде підбито остаточні підсумки та оголошено зібрану суму.
За інформацією, отриманою в Іршавській РЛ, на обліку у районного онколога на сьогодні зареєстровано 9 дітей віком від 1 до 16 років. Зібрані кошти будуть розділені порівну між тими сім’ями, у котрих діти уражені цією страшною хворобою.
Як відзначають організатори – Юрій Буряс та Віталіна Кізляк, головною метою акції є привернення уваги громадськості до проблеми онкологічних захворювань серед дітей. Адже у сьогоднішніх умовах рак не є вироком. Цю недугу можна побороти, але для цього потрібні величезні кошти.

Тому звертаємося до усіх небайдужих людей із проханням підтримати цих дев’ятьох дітей. Не залишайтеся осторонь і, можливо, саме так, спільними зусиллями, ми зможемо врятувати бодай одне маленьке життя.
Для уточнення інформації та передачі коштів можна звертатися за номером: 097 90 71 180 – Юрій Буряс. Інформаційний спонсор – газета «Нове життя».

Оргкомітет.

Ваш отзыв

Ваш коментар