- Нове життя - https://nz-ir.com -

З ПОЧАТКУ ЖОВТНЯ 2013 РОКУ ПЛАТНИКАМИ ЄДИНОГО ВНЕСКУ НА ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВЕ ДЕРЖАВНЕ СОЦІАЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ ІРШАВСЬКОГО РАЙОНУ ДО БЮДЖЕТУ ПЕРЕРАХОВАНО ПОНАД 648 ТИС.ГРН.

Платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за три тижні жовтня перерахували на рахунки Міндоходів, відкриті у ДПІ в Іршавському районі  в органах Державної казначейської служби, понад 648 тисяч гривень.  За цей період платники подали  723 звіти про нараховані суми внеску, з них в електронному вигляді майже 90% .

“Від самого початку робота ДПІ в Іршавському районі була організована таким чином, щоб платники не відчували дискомфорту і незручностей у зв’язку із зміною адміністратора ЄСВ”, – зазначила начальник інспекції Світлана Муха.

При ДПІ в Іршавському районі працює Центр обслуговування платників (ЦОП). У ньому створені належні умови для подання звітності по ЄСВ. Звернувшись до  ЦОП можна отримати консультації з питань адміністрування ЄСВ, подати звітність, ознайомитися із законодавчими документами та нормативною базою щодо нарахування і сплати єдиного соціального внеску, отримати реквізити рахунків, на які потрібно здійснювати відрахування цього платежу.
Разом з тим, для платників у ЦОП на інформаційних стендах зроблено добірку першочергової, необхідної інформації з нарахування та сплати ЄСВ. Щотижня проводяться семінари та сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань.

       Створені умови для того, щоб якомога більше платників скористалися можливістю направити звіти за допомогою інтернету.

       Дистанційне звітування сьогодні досить популярне серед платників податків, адже економить час та кошти, витрачені на подання звітності. Для електронного звітування платникам потрібно лише отримати безкоштовний електронний ключ в Центрі сертифікації електронних ключів Міндоходів та завантажити відповідне програмне забезпечення.

У випадку виникнення будь-яких запитань з адміністрування єдиного соціального внеску платники податків можуть звернутися до Центру обслуговування платників за адресою: м.Іршава, вул.Шевченка,37.

Відділ обслуговування платників податків

ДПІ в Іршавському районі