Версія для друку Версія для друку

ГЕНЕРАЛ ВАРЦАБА ЗУСТРІВСЯ З ЖИТЕЛЯМИ ІРШАВЩИНИ

На минулому тижні виїзний прийом громадян у райвідділі міліції провів начальник Управління МВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Перед прийомом громадян генерал-майор міліції Василь Варцаба провів робочу зустріч із головою Іршавської РДА Василем Ковбаско та головою райради Станіславом Суханом.

 Серед перших відвідувачів на прийом завітали учасники акції в селі Довге, які перекрили дорогу та вимагали негайного її ремонту.

 Крім цього, мешканець с. Довге поскаржився на нахабну поведінку одного із працівників Державтоінспекції. Василь Миколайович відразу дав вказівку встановити цього працівника і провести ретельну перевірку по даному факту, адже такі люди у міліції не повинні працювати.

 До генерала Василя Варцаби на прийом завітали журналісти місцевого видання. Редактор газети «Нове життя» Василь Шкіря розповів про співпрацю редакції із правоохоронними органами на сторінках видання. Газета друкує матеріали помічника начальника Іршавського районного відділу міліції по взаємодії з громадськістю та ЗМІ,майора міліції Віти Горзов. Крім того, на сторінках газети часто виступають відповідальні працівники міліції, подається інформація оперативного характеру.

Багато хороших слів прозвучало на адресу дільничних інспекторів міліції від  сільських голів Приборжавського, Заріччя, Сільця.  Вони відзначили, що  шерифи постійно проводять прийоми громадян, йдуть їм назустріч, завжди підкажуть, допоможуть.

 – Моя позиція така, аби в кожному закарпатському селі, і не лише на Іршавщині, здійснювали прийоми громадян дільничні інспектори міліції, – запевнив генерал Варцаба. – Люди повинні знати, куди і в який час вони можуть прийти на прийом до свого дільничного.

 До очільника обласної міліції  звернувся голова громадського формування із села Ільниця Юрій Попович, який попросив відзначити дільничних інспекторів, адже це село найбільше у районі й роботи у хлопців дуже багато. Крім того, він звернувся з проханням провести силами працівників райвідділу та обласного управління відпрацювання села.

 Серед відвідувачів на прийомі були ветерани органів внутрішніх справ та керівники фінансових установ, які дякували працівникам районного відділу міліції за співпрацю.

 Після цього було підбито підсумки комплексної перевірки діяльності  районного відділу міліції. Відзначили як позитивні результати роботи структурних підрозділів райвідділу, так і вказали на недопрацювання.

 Наш кор.

SONY DSC

Ваш отзыв

Ваш коментар