Версія для друку Версія для друку

ЖУРНАЛІСТІВ РАЙОНКИ ПРИВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

У четвер  голова райдержадміністрації Василь Ковбаско та голова райради Станіслав Сухан зустрілися із колективом районної газети «Нове життя». Посадовці привітали журналістів районки із нагоди професійного свята – Дня журналіста.

Вітаючи працівників засобів масової інформації, Василь Ковбаско та Станіслав Сухан зазначили, що саме їх невеликий колектив виконує вагому роботу – інформує населення про найважливіші події в районі.

Керівники щиро подякували майстрам пера за професіоналізм, тісну і плідну співпрацю з районною владою та побажали присутнім міцного здоров’я, успіхів у роботі та побільше читачів.

На зустрічі були присутні також начальник організаційно-кадрової роботи апарату РДА Федір Халак та завідувач сектору з питань внутрішньої політики, звязків з громадськими організаціями і засобами масової інформації РДА Сергій Лендєл.

Посадовці вручили редакційному колективу подарунок, вітальну листівку та квіти. За плідну працю та вагомий внесок у діяльність районної газети заступник головного редактора газети «Нового життя» Іван Кополовець був відзначений грамотою.

Редактор газети Василь Шкіря подякував керівникам району за співпрацю і підтримку районного видання.

14c8b20b5a24

3c4f6762db1c

a00b8f290881

a495ed11ff30

65734f0526ec

Ваш отзыв

Ваш коментар